Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Kılcal Damar Tedavi Aşamaları

Tedavide Nd:yag lazer cihazı kullanılmaktadır. Kılcal damar tedavi aşamasında lazer ile verilen enerji damardaki kanı ısıtır ve damar duvarı tahrip olur.

Kılcal Damar Tedavi Aşamaları
Kılcal Damar Tedavi Aşamaları Border

Tedavide Nd:yag lazer cihazı kullanılmaktadır. Kılcal damar tedavi aşamasında lazer ile verilen enerji damardaki kanı ısıtır ve damar duvarı tahrip olur. Tahrip olan damar zaman içerisinde doku tarafından temizlenir. İnce kılcal damarlar bu cihaz ile başarılı bir şekilde yok edilebilir. Hamilelerde ve kanama bozukluğu olanlarda yapılmaz. Birçok hastada sadece bir veya iki seans yeterli olabilmektedir.Tedavinizde istediğiniz sonuçlara ulaşmak için özellikle bacak bölgesine uygulamayı takiben 6 hafta sonra ve gerekiyorsa 6 ay sonra takip muayenesi gerekir. Yapılan tedavi mevcut damarı etkileyecektir.

Vücudumuzun herhangi bir yerinde yeni damar çıkışını engellemeyecektir. Tedavi sonrasında açık ve koyu lekeler, ciltte kızarıklık, morarma, kabarma oluşabilir. İşlem sonrasında yoğun egzersizden uzak durmak, sıcak su ile en az 3 gün banyo yapmamak, bacaklarda tercihen bandaj kullanmak tedavi başarısını arttırır. Güneş gören alanlarda güneşten koruyucu kullanılmalıdır.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Mersin Dermatoloji Kliniği Tırnak Mantarı Tedavisi

Mersin Dermatoloji Kliniği Tırnak Mantarı Tedavisi

Tırnak mantarı; el veya ayak tırnaklarının mantar mik- robu ile ortaya çıkan bir enfeksiyonudur. El veya ayak tırnaklarında kalınlaşma, renk ve şekil değişikliği ve kırılmaya neden olur.

Detaylar
Green Peel

Green Peel

Green Peel yüzde ve vücutta çeşitli cilt problemlerine çözümler getirmektedir.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.