Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Somon DNA Aşısı

Cilt yaşlanmasıyla mücadele etmek yaşlanma belirtileri ortaya çıktığı andan itibaren zorlaşmaya başlayacaktır.

Somon DNA Aşısı
Somon DNA Aşısı Border

Somon DNA Aşısı Nedir?

Cilt yaşlanmasıyla mücadele etmek yaşlanma belirtileri ortaya çıktığı andan itibaren zorlaşmaya başlayacaktır. Bu süreci kontrol altına almak için belirtiler meydana gelmeden önce harekete geçmek gerekmektedir. Pi System tedavisi tam da bu ihtiyaçlara yönelik bir tedavi alanı sunmaktadır. Cildin yaşlanmasını sağlayan etmenleri etkisiz hale getirip cildi kuvvetlendiren bu yöntemle cildin sağlıklı ve aydınlık bir forma kavuşması sağlanır.

Pi System Hangi Tedavileri Sunar?

Somon DNA Aşısı Pİ System, cildin yaşlanma süresin boyunca etkilenen her alanında kullanıma uygundur. Yüz uygulamasından itibaren vücudu saran cildin tamamında kullanılmaktadır. Cildin zaman içinde karşı karşıya kaldığı değişikliklere bağlı olarak ihtiyaca yönelik kullanımlar sunmaktadır. Pi System’in sunduğu tedaviler aşağıdaki gibidir.

  • Yüz Gençleştirme Tedavisi
  • El Gençleştirme Tedavisi
  • Dekolte / Boyun Yenileme Tedavisi
  • Dudak Yenileme Tedavisi
  • Akne Skarları Tedavisi
  • Çatlak Tedavisi
  • İç Kol / Diz Tedavileri
  • Göz Altı Yapılandırma Tedavisi
  • Hormonal Saç Dökülmesi Tedavisi

Yüz Gençleştirme Tedavisi

Özellikle bilinmesi gereken en önemli konu sistemde kullanılacak olan ürünlerdir. Her protokol farklı bir kullanım sunmaktadır. En yaygın olarak kullanılan yüz gençleştirme protokolü etkin sonuç için 4 seans yapılmalıdır. Tedavi somon DNA molekülleri içeren Plinest ürünü ile başlayıp, sırasıyla hyaluronik asit içeren İalest ve Plinest ile devam etmelidir. Tedavi aralığı 15 gündür. Genç ciltler için 3 seans yapılması uygundur. Genç ciltler için ise somon DNA molekülü içeren ürünün Plinest fast olması önerilir.

Göz Altı Yapılandırma Tedavisi

Plinest fast ürünü göz altı yapılandırmada kullanılır. Bu protokolde sadece Plinest fast yani somon DNA molekülü kullanmak yeterlidir. 3 seans olarak uygulanması önerilen bu protokolde gözaltındaki koyu halkalar ve şişlikler tedavi edilir, göz çevresi yaşlanma belirtilerine karşı korunaklı hale getirilir ve ince çizgiler açılır. Göz çevresinde aydınlanma sağlanır.

 

 

El Gençleştirme Tedavisi

Eller de yaşlanmayı ortaya çıkarak bir diğer bölgedir. El gençleştirmede 3 seans yapılır. El gençleştirmede de kombine bir tedavi uygulanır. Tedavi somon DNA molekülleri Plinest ürünü ile başlar, sonrasında hyaluronik asit içeren İalest uygulanır ve tedavinin son seansında yine Plinest uygulanır. El yüzeyindeki yaşlanma izleri bu sayede tedavi edilir.

Dudak Yenileme Tedavisi

Dudağın aşırı nem kaybetmesi sonucu ortaya çıkan bu durum 3 seanslık hyaluronik asit yani İalest ürünü uygulanması sonucu tedavi edilir. Tedavi sonrası dudağın nem dengesi düzene girer ve nem kaybı önlenir.

Akne Skarları/ Çatlak / İç Kol -Diz Yapılandırma Tedavisi

Bu sorunlar deride meydana gelen deformasyonlar sonucunda ortaya çıkmaktadır. Bu sebeple tedavide onarıcı bir bakım uygulanır. Tedavi 8 seans sürer ve sadece somon DNA molekülü içeren Plinest body ürünü kullanılır.

Hormonal Saç Dökülmesi Tedavisi

En çok tercih edilen uygulamalar arasında olması şüphesiz ki sorunu bir çok kişinin sıkça karşılaşmasından kaynaklanmaktadır. Tedavi 10 seans sürmektedir ve sadece somon DNA molekülü içeren Plinest ürünü ile yapılmaktadır. Sonuçları yine diğer tedavilerde de olduğu gibi memnun edicidir. Tedaviye başlandığı ilk seanstan itibaren etkileri hissedilir ve kademeli olarak artar.

Somon DNA Aşısı adı altında farklı bir ürün veya tedavi yöntemi kullanmaya çalışmak isteyen kliniklerde istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu ürün veya işlemlerde tedavi etkinliğini sizi memnun etmeyebilir ya da ürünler cildinizde alerjik etki yaratabilir. Bu sebeple kullanılan sistemin Pi System olup olmadığını mutlaka bilgi sahibi olun.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

PRP Tedavisi Nedir?

PRP Tedavisi Nedir?

Platelet Rich Plasma (trombositlerden zenginleştirilmiş plazma) yani kısaca PRP, uygulamaya verilen isimdir.

Detaylar
Green Peel

Green Peel

Green Peel yüzde ve vücutta çeşitli cilt problemlerine çözümler getirmektedir.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.