Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Green Peel

Green Peel yüzde ve vücutta çeşitli cilt problemlerine çözümler getirmektedir.

Green Peel
Green Peel Border

Green Peel Nedir?

Green Peel yüzde ve vücutta çeşitli cilt problemlerine çözümler getirmektedir. Örneğin; geniş gözenekler, yağlı ve kabalaşmış ciltler, yenilenmeye ihtiyacı olan, elastikiyetini kaybetmiş ciltler, cansız, donuk, dolaşımı zayıf olan ciltler, güneşten zarar görmüş, gevşemiş ciltler için uygulanabilir. Yüz dışında farklı vücut bölgelerine de uygulanabilir. Her cildin tedaviye cevabı farklıdır. İstenilen sonuca ulaşmak için kişiye özel bir tedavi planı oluşturulmalıdır.Tekrarlayan seanlar gerekebilir.

Green peelde cildi yenilemek için tamamen doğal maddeler birlikte çalışırlar. Mineraller, enzimler ve vitaminler içeren çeşitli bitki ve yosunların karışımı cildin yenilenmesine ve taze bir görünüm kazanmasına yardım eder. Bu özel karışım, eğitim görmüş profesyonel uzmanlar tarafından özel bir masaj tekniği ile uygulanır. Böylece cildin üst tabakası nazikçe soyulur. Bu işlemle cildin emilim gücü artar, hücre yenilenmesi hızlanır. Dolaşımın uyarılmasıyla metabolizma hızlanır, cildin oksijen alımı ve beslenmesi artar. Ciltteki kan dolaşımını belirgin bir şekilde arttırır.

Metabolizmayı hızlandırır, cildin oksijenlenmesini ve beslenmesini artırır. Cilt tipine ve kişiye özel olarak uygulanan işlemin şekline göre cilt,Peeling uygulamasından 3 gün sonra soyulmaya başlar. Soyulma cilt yapısına göre pul pul olabileceği gibi çok daha belirgin bir şekilde de olabilir. İşlem sonrası cildin verdiği reaksiyon, cildin yenilenme kapasitesine göre değişir. Her durumda cildin üst tabakası doğal bir şekilde soyulacaktır. Alttan gelecek yeni deri ise özel bir şekilde korunmak ve bakılmak ister. Bu işlem için özel formüle edilmiş cilt bakım ürünleri cildi besleyip, güçlendirecek ve koruyacaktır.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Göz Altı Morlukları Kaderiniz Değil!

Göz Altı Morlukları Kaderiniz Değil!

Kişiyi olduğundan daha yorgun, bitkin, uykusuz, yaşlı ve sağlıksız gösteren göz altındaki morlukların oluşumunda çeşitli etkenler bulunuyor.

Detaylar
Mersin Dermatoloji Kliniği Tırnak Mantarı Tedavisi

Mersin Dermatoloji Kliniği Tırnak Mantarı Tedavisi

Tırnak mantarı; el veya ayak tırnaklarının mantar mik- robu ile ortaya çıkan bir enfeksiyonudur. El veya ayak tırnaklarında kalınlaşma, renk ve şekil değişikliği ve kırılmaya neden olur.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.